У Києві відбулися фінальні змагання конкурсу “Кулінарні батли”, у якому взяли участь переможці регіональних етапів — учні 8-9 класів та професійно-технічних освітніх закладів із Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Чернігівської та Івано-Франківської областей. Про це розповіла голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише Фіртка. Так, Прикарпаття представили учні івано-франківського ліцею імені В’ячеслава Чорновола Владислава Говзан та Еліна Глущенко.
“У фіналі сформували десять команд, завдання яких — продемонструвати свої кулінарні таланти в приготуванні основної страви та десерту. Оцінювало страви професійне журі у складі першої леді Олени Зеленської, посла Швейцарії в Україні Фелікса Бауманна, міністра освіти і науки Оксена Лісового та шеф-кухаря Євгена Клопотенка“, — заначила посадовиця.
У підсумку прикарпатці у складі своїх команд посіли друге й третє місця.
Підписуйтесь на канал Фіртки в Telegram, читайте нас у Facebook, дивіться на YouTubе. Цікаві та актуальні новини з першоджерел!
Читайте також:
Прикарпатські фігуристки зайняли призові місця на змаганнях
На Прикарпатті навчальні заклади переходять на дистанційну форму навчання через різке зростання захворюваності
В Івано-Франківську 40 учнів нагородили стипендією міської ради (ФОТО)