Повноцінні обіди від Євгена Клопотенка запустили у тестовому режимі.
Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці. З цього тижня тестування якісного харчування запроваджено на найдовших рейсах:
– №351/352 Київ — Кишинів
– №95/96 Київ — Рахів
– №29/30 Київ — Ужгород
– №4/3 Запоріжжя — Ужгород, який їде через Черкашину.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів запропонують:
– карпатські деруни;
– омлет із житомирських яєць;
– курку з подільською картоплею та овочами;
– кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.